NIEUWS


11 oktober 2018:

De prachtige tentoonstelling Relieken is van start gegaan! 
Unieke voorwerpen van diverse aard, verschillende culturen en ouderdom zijn op een werkelijk schitterende wijze bij elkaar gebracht. Bovendien worden er wekelijks interessante lezingen en activiteiten binnen dit kader aangeboden.

Een van mijn kleine zelfgemaakte heiligdommetjes met persoonlijke reliek heeft er ook een plaats gekregen en met de nadruk op plaats...
Tevens ligt mijn boek Vrouwen Bestempeld ter inzage en te koop in de bijbehorende museumwinkel.


De Kracht van Relieken
Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38
Utrecht
Alle dagen geopend (behalve maandag) van 11.00 tot 17.00

Van 12 oktober 2018 t/m 3 februari 2019 


31 augustus 2018:

Het boek Vrouwen Bestempeld ligt vanaf nu in de mooie boekhandel naast Abdij van Berne.
Beperkte oplage. Prijs: 39,-.

Adres:
Boekhandel Berne
Abdijstraat 53

Heeswijk-Dinther

Elke dag van de week geopend. 


1 augustus 2018:

Vanaf nu is er speciaal voor de lezers van mijn boek Vrouwen Bestempeld een nieuwe rubriek aangemaakt, waarin veel informatie te vinden is over de achtergrond van het boek, een blik in het atelier, overige creatieve uitspattingen, een paar hoofdstukken die het boek NIET gehaald hebben met de reden waarom, de tekst van het Vrouwenlied, en een heleboel leuke, interessante, gekke informatie. En natuurlijk honderden nieuwe foto's in de hoop dat het jullie mag inspireren.

VB EXCLUSIEF betekent natuurlijk dat je een sleutel nodig hebt om binnen te komen. Deze staat op mijn tijdlijn van Facebook aangegeven indien je bevriend met me bent (31 juli 13:38). Zo niet of kun je het niet vinden, vraag me naar het wachtwoord door een mailtje te sturen: ellen@hetmaagdenkabinet.nl


27 augustus 2017:
Aanvang van een blog genaamd ONGELOOFLIJK  wat staat voor de vaak ongelooflijke verhalen achter het ontstaan van kapelletjes, heiligen, legenden en rituelen: ongelooflijk in de zin van dat het eigenlijk gewoon niet kan of dat wat ik tegen kom ongelooflijk mooi is, of ongelooflijk bizar of gewoonweg: niet te geloven.
Mocht je alle titels van het blog in 1 oogopslag willen zien: klik dan op Sitemap, te vinden onder elke pagina en scroll helemaal naar beneden naar de BLOG items. Veel plezier en schroom niet een reactie, invulling of opmerking te plaatsen onder de blogs!